Despre noi

Realizam site-uri profesionale de peste 20 de ani!

Avem Solutia cea mai buna pentru cei care vor site uri optimizate pentru Google?

Am inceput sa realizam site-uri din anul 1999, avem specialisti in realizarea si crearea site-urilor cu peste 20 de ani experienta in domeniu. Practic, am inceput sa lucram o data cu primele site-uri aparute in Romania. Avem solutii profesionale de realizare site pentru orice tip de afacere si pentru orice buget.

Va oferim un site optimizat pentru Googlcu o investitie cat mai mica si, impreuna cu dumneavoastra, va ajutam sa va cresteti online afacerea. Pentru asta, va stau la dispozitie specialistii nostri AdWords Certificati de catre Google.

Desi avem preturi optime de realizare, site-urile oferite de noi sunt fiabile, folosesc ultimele tehnologii de realizare site (PHP5. HTML 5, CSS3 …etc) si sunt optimizate SEO on-page si off-page fiind pregatite pentru o cat mai buna pozitionre in Google. Avem peste 50 pozitionari pe prima pagina de-a lungul timpului, unde au fost prezenti clientii nostri.

Oferim, de asemenea, grafica personalizata si realizarea unui logo sau corporate id, precum si servicii ulterioare de promovare si administrare sau deja incluse in oferta de realizare site. Avem la pachet servicii de intretinere si de administrare a site-ului dumneavoastra, plus sesiuni custom de modificari.

SUNA ACUM

Powered by themekiller.com